Kollar lite hästannonser

13-årig häst som ska gå i pension...? :P Inga skador eller nåt, säljs som sällskap. Kul att gå som sällskap när man fortfarande är "ung och frisk"?



Fråga:
När är en häst gammal?


Kommentarer
Postat av: Ninni - en satsande ridskoleryttare

Hejsan! :D

Kolla gärna in min blogg:

http://pauliinanilsson.blogg.se , även kallad "En satsande ridskoleryttare".



Jag har nu en tävling, "Dagens blogg". Där du kan vinna en länk till din blogg!! Det ändå du behöver göra är att kommentera "Jag är med".



btw. Väldigt fin blogg ^^

2011-02-11 @ 13:49:03
URL: http://pauliinanilsson.blogg.se/
Postat av: Josefine

När en häst är gammal beror helt på hur den är i skicket. Min tränare har 7 hästar, varav den ena är 25 år. Jag ser inte ens honom som gammal.. Han rids regelbundet, flera ggr i veckan. Dressyr och uteritter. Ibland hoppar han oxå, 50-60cm. Han är så pigg och fräsch, finns ingenting att anmärka på.



Jag ser honom inte som gammal.



En gammal häst för mig som bör gå i pension är en häst som är utsliten i benen, som kanske har väldigt dåligt med muskler (och det är ju svårt att sätta nya muskler på en gamling), som visar att den inte orkar med ridningen osv.

2011-02-13 @ 11:46:14
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: sandra

fin blogg!

när är en häst gammal. ptja. finns det något svar på den frågan?

Enligt vissa går nog min pojk på övertid, han blir 19 i juli och har sprungit in strax över miljonen (han slutade springa för 10 år sen), v75mästare 1999 och alltså körd en hel del på travet. Pensionerad är han.. från travet. men inte för övrigt. vi tränar och håller igång och han är jäkligt fräsch i allt va ben och muskulatur heter. På senaste året har ja väll märkt att han tar saker med mer "ro" . han får helt enkelt hänga med så länge han orkar göra något, arbetsmyra som han är så är "haghäst" nog inget för honom :)

Kram

2011-02-15 @ 22:03:57
URL: http://sandraaplate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0