Hello!

Mycket som hänt senaste 2 veckorna, så har inte hunnit blogga! Ska sticka iväg på Pay And Jump nu, vår första!! :D Uppdaterar mer ikv ;)

Skrytmåns

15 Januari 2011
Har precis gått upp i vikt efter en "nära döden" upplevelse.
Här började utbildningen/träningen




1 September 2011
En bild säger mer än tusen ord <3



Lever på rosa moln just nu


Bildlänk!

Fixade till en ny bildlänk! Lämna en kommentar med er om ni vill byta! =)

Tog bort dom som tagit bort min medan jag haft bloggpaus, men lägger självklart till er igen om det är så!

<a href="http://lifeofstardom.blogg.se/"><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2438502/images/2011/bildlnk-sept_165772953.jpg" border="0"></a>


ps

Ska ändra design osv när jag hinner.. om jag kmr ihåg hur man gör vill säga :P Finns de nån vänlig själ som är sugen på att göra en header till mig..????

say whaat?

Jag är så gaaalet jäkla stolt så jag tror jag storknar! Kan knappt fatta att de är sant! För 8 månader sedan va boffe bara skrittad och travad i skogen, och nu är han traktens mest omtalade ridtravare! Vi är värsta kändisarna typ ;) Får höra flera dagar i veckan att kompisars kompis hit och dit kommenterat min fina travis. Folk som jag inte ens känner! Oj vad nöjd man blir då :D

Blev så otroligt taggad idag. Förut när jag red dressyrpass i ridhuset frågade en av stalltjejerna när jag ska börja tävla i dressyr, "är de inte dags snart?". Känns helt ofattbart! Kan stolt meddela att jag och Boff är redo för en L:c. Galet! Fick den känslan idag. HAN ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG! :')
Målet va att ha startat en L:c innan året är slut, och nu är de september, vilket betyder att vi är flera månader före ;)

Även om galoppen inte är klockren så tar han båda utan bråk, i hyfsad fart och på volt. För 3 veckor sedan kunde han bara galoppera på rakt spår i okontrollerbar hastighet!! NÖJD!
Dessutom har han så stort plus för traven så jag tror vi skulle klara en L:c hur lätt som helst =) Får väl se när de blir av, men väntar nog några veckor till iaf!

happy girl =)

Söndag

Segsegseg dag! Aldrig blir de som man tänkt sig! Skulle vart hästledig idag, men så blir det nog inte. Tjejerna i stallet ska rida tsm och sen grilla och snacka skit, borde ju faktiskt va med på de! Antagligen blir är de ridhuset som gäller eftersom de är så tråkigt väder.. Känner mig inte allt för taggad, men får nog ta mig i kragen!

Igår red jag ut med Anna och Bazo, blev rätt hårt så får nog bli lite lugnare idag. Vi hoppade lite "naturhinder" och klättrade. Blev mkt galopp och Boffe va helt slut när vi kom hem. 1 tim å en kvart va vi ute tror jag.
Hade en riktig såndär slappdag i stallet igår, va där 6 timmar. Va galet seg igår också, just för att de aldrig blir som man tänkt sig..!

Fattar inte att jag kan prioritera ngn annan framför hästarna. Hädanefter är dom nr 1.



På g!

Hej! Det va inte igår...! Blev lite sugen på att börja blogga igen.. Så jag gör ett försök! =)

Mycket har hänt sen sist. Ny stad, nytt jobb, nytt stall osv. Men tänker inte gå in mer på de! Börjar med att berätta hur läget med Boffis ser ut ist =)

Boffe älskar nya stallet och dom nya kompisarna. Blir riktigt varm i hjärtat när jag ser hur bra han mår, han har blivit en helt annan häst! Och det har märkts skitmycket i ridningen =)
Igår hade jag och Boffe vår första hoppträning tillsammans och fick mycket beröm. "En riktig naturbegåvning!" "Sa du inte att Felicia hade en travare..? De där är ju ingen travhäst!" "Vilket steg han har" Sånt där som man bara älskar att höra =) Skitduktig va han! Längtar tills nästa vecka!
Idag blev de ett dressyrpass på banan. Han va hur fin som helst och jag blev sååå stolt! Boffis galopperade nämligen i båda varven... på volt! För första gången ever! Han har alltid haft problem med högergalopp, men nu helt plötsligt så är den "klockren". Känns helt sjukt med tanke på att vi började galoppera i april, och för 3 veckor sen kunde han bara galoppera på rakt spår i racerfart! Så idag är jag en riktigt lycklig hästtjej =)

Känns som drömmen om att komma ut på tävlingsbanorna äntligen är inom räckhåll!

Slänger me några bilder från dagens ridpass =)

Hur har ni haft de medan jag vart borta?
















RSS 2.0