Long time no see

Hallå där! Tänkte skriva en liten sammanfattning på vad som hänt senaste tiden när jag inte bloggat!


Boffe har vart hos veterinären och fått tänderna raspade och påbörjad grundvaccin. De va första gången på nästan två år som han åkte transport, men självklart gick min plutt in på andra försöket! =) Trodde jag inte. Stolt mamma. På kliniken va jag inte lika stolt, trodde han skulle slå sönder boxarna.. Stegrade och skrek och hade sig när kompisen va på behandling. När de va Boffis tur va han hur lugn som helst. Fick en härlig kommentar av vet också, som påpekade vilken snygg och välmusklad häst jag hade! "Visst har jag?!" va mitt svar ;) "Jaså är det en travhäst?! De kan man inte tro"



Boffe har blivit en hejare på att hoppa! Och han älskar de! Jag kan härmed STOLT meddela att vi hoppat vårt första hinder i LUGN galopp, 80 cm dessutom! Helt galet vad de går bra nu! :D Tror det blir en clear round i slutet på maj =) Vår första!


Jag har fått ett nytt jobb! Det jag hade innan va ju bara för sommarsäsongen, men nu har jag fått en TJÄNST på citygross, vilket innebär att jag blir kvar där ett tag. Känns så jävla bra. Fast i sommar blir de dubbla jobb, måste ha råd att köpa nya sadlar och en hästtransport ;)
Detta innebär alltså att jag letar lägenhet/stallplats i Stan. Vilket inte heller känns fy skam.


Boffe har börjat lära sig g-fattning. Fast bara vänster. Idag tog han dock en högerfattning! Då blev jag glad =) Han krånglar fortfarande vid fattningen, men han förstår ändå vad jag menar =)


Jag snackade ju om att vi hade "inbrott" i stallet för ett tag sen, remember? Fler skumma saker har iaf hänt i stallet, de senaste är att någon skurit sönder hagarna.. Antagligen för att hästarna skulle kunna ta sig ut, vilket dom som tur va inte gjorde! DÖ!


Cookie, som jag blev medryttare på, ska antagligen också säljas. Hon har flyttat härifrån iaf. Blev helt knäpp när hon kom hit. Hon trivdes inte alls, vilket ledde till att hon va spänd hela tiden och fick tillslut ont i ryggen lagon till att jag skulle ta första hopplektionen. Alltså blev det inte så mycket ridning på henne. Försöker övertala ägaren, som jag dessutom blivit god vän med, att hon inte ska sälja utan att jag kan hjälpa henne med Cookie när jag och boffe flyttar till Stan. Har funderingar på att ställa honom i samma stall. Vore perfa.


Jag har blivit mer och mer sugen på att köpa en till häst. Men eftersom de går så bra med Boffe nu så kanske jag satsar på honom ett tag först. Eftersom han gillar hoppningen så mkt så tror jag att vi ska satsa på de. Hästsuget är dock väldigt stort! Men jag kommer aldrig hitta en häst som Boffe, och jag vet inte om jag har hjärta till att låta min älskling dela mig med någon annan <3 ;) Får se får se!


Jag ska skaffa mig en kattunge när jag flyttar!


Har blivit mycket alkohol och pojkar de senaste. Singellivet äger!




Det blev en ganska lång sammanfattning :P Förstår om ni inte orkar läsa, men nu vet ni vad jag sysslat med de senaste, en del iaf ;) Får se när jag kommer igång med bloggandet igen. Kanske när jag skaffat mig en ny mobil så jag kan ta nya kort, min kamera har ju lagt av, blir inte lika kul utan nya bilder. See you!



1,5 mån sen.
Boffis ser ut som en helt annan häst nu ska ni veta!


She's alive!

Hej! Tänkte bara säga att jag lever... ;) Har haft fullt upp de senaste. För första gången på länge är de inte bara hästarna som gjort min vardag. Känns som jag kommit tillbaka på rätt spår igen efter att jag dumpade pojkvännen och skaffat mig nya vänner. Sjukt hur andra människor kan dra ner en i fördärvet, eller hur?

Jag gjorde bloggen när jag kände mig kass och ensam, och faktiskt så fick ni mig att må bättre! Och dessutom, det är en "hemlig" blogg, ingen jag känner vet om den.. (mer än erica xD) Det har vart jätteskönt att liksom få ha "nåt eget", där jag verkligen kan skriva vad jag vill utan att folk som känner mig dömmer. Vet inte hur jag framstått här i bloggen, men här har jag verkligen kunnat vara mig själv...

Det jag vill komma fram till är i alla fall att det inte känns som jag behöver bloggen längre! Eller just nu... Jag behöver liksom inte "prata av mig" lika mycket längre. Och eftersom mitt liv har börjat gå lite mer åt de vanliga hållet så utgör inte hästarna lika stor del i min vardag. Självklart är jag fortfarande i stallet lika mycket och tränar Boffis, men till skillnad från några månader sen så gör jag andra saker, sitter itne bara hemma och deppar...

Så, jag har funderat på att ta bort bloggen.. Eller så sparar jag den tills jag känner att det blir en nystart! Eller så fortsätter jag blogga, om både mitt "vanliga" liv och hästlivet. Mycket som händer just nu... Men, jag mår bra! Och de känns så jäkla bra att säga de! FAN, har inte mått såhär bra på länge! Att dumpa E är de bästa jag gjort...

Har ni saknat oss? ;)

RSS 2.0