help

Försöker öppna filmer som jag filmat med min mobil i  windows moviemaker, men de går inte.. Ngn som vet hur man gör?!

äckelgott

Något som låter sjukt äckligt men som är sjukt gott är pepparkakor med brieost eller mögelost! Sitter och mumsar i mig massa nu ;) TRY IT!

Höppeträning!

Kom precis hem från stallet. Åkte dit 4 och kom hem halv 10, är inte de härligt?! Hoppträning stod på schemat idag och ooh så bra det gick =)

Va med i en ny grupp idag, kändes skitbra och allt flöt på bättre. Tränaren sa att vi platsade bättre där så ska hädanefter hoppa i den gruppen!
Innan träningen sa jag till tjejerna i stallet "hoppas vi ska hoppa bana", och givetvis så stod de en liten bana uppställd när vi kom fram ;) Så idag har vi helt enkelt tränat på bana med kombination, 90cm. Lille kraken va jätteglad idag, vilket jag också blev. Hade skitskoj faktiskt! :) Även om han va rätt het, drog mkt och hoppade raketskutt! ^^
Fick lovord från tränaren denna gången också, nästan lite pinsamt.. Hatar att få beröm inför andra :P Speciellt när han sa "Du har så otroligt bra balans att jag knappt tror den kan bli bättre! Ni andra borde kolla på Felicia och lära er för det är vad varje hoppryttare borde sträva mot". Blev sjukt glad, men ändå ;)
Han kom även fram till mig efter träningen och gav oss massa beröm för hur snabbt boffe utvecklats, han trodde knappt det va sant ;) Han har vart med från första skuttet när Boffe inte ens kunde galoppera ordentligt, och nu hoppar han banor i galopp med sjuuk bakbensteknik och gör fina "omhoppningssvängar". Han har aldrig sett en så fin travare sa han :)

Fick även fina kommentarer från läktaren när jag red förbi. Känslan när nån man inte känner säger "Det där är en travare, det trodde ni inte va?!" "vilket steg han har" "Vilken sits hon har" osv sitter rätt fint ;)


Hatar att skryta, men ibland måste man ju gotta sig i den beröm man får, eller vad säger ni? :) Och Boffe är faktiskt värd att skryta om!

Strålande Jul!

Tycker ni inte att de är sååå härligt att julen börjar närma sig?! För mig är det årets höjdpunkt! Älskar allt som har med julen att göra!
Senaste dagarna har jag storstädat och pyntat och mysfaktorn i min lägenhet har stigit från 0 till 100! Dessutom är det min första "egna" jul, vilket bara gör de ännu skojsigare! :D Glögg, pepparkakor russin, mandlar, julblommor och julgardiner har inhandlats och har vart nere i förådet och plockat upp mina älskade tomtar! MYS!








29 November

Tråktråktråk.. Vill komma igång att blogga igen men får de aldrig gjort! Både jag och mitt hästintresse har vart som en bergochdalbana senaste månaderna, men hoppas jag är på G igen..!

Kom hem från stallet för typ en timme sen. Red i ridhuset med tjejerna! Och de gick jättebra :) Boffis va jätteduktig. Lite väl het kanske, men han har taggat ner jämfört med i somras iaf!
Gjorde lite "böj och ställ" övningar i skritt först så han var ordentligt lösgjord, sen samma sak i trav så han var ordentligt uppvärmd. Efter de så tränade vi på övergångar halt-trav-halt och trav-halt-galopp. Känns helt underbart att känna att jag har hela hästen under mig i galoppen. Kan knappt fatta att han går så fint helt plötsligt! Världens härligaste galopp  har han!
Sen tränade vi på sidvärtes rörelser i trav och galopp också, och avslutade med att galoppera som vildingar runt i ridhuset! ^^
Va riktigt skoj att rida idag faktiskt :) Vilket gör att jag är ännu mer taggad inför hoppträningen i morgon! ^^ Ska dessutom va med i en "högre" grupp, ska bli skönt! :D


Sen har jag en fråga: Vet ni nåt bra program man kan redigera filmer i, och hur lägger man upp dom på bloggen? Har filmat mkt de senaste, vore  kul att visa! :)






RSS 2.0