29 November

Tråktråktråk.. Vill komma igång att blogga igen men får de aldrig gjort! Både jag och mitt hästintresse har vart som en bergochdalbana senaste månaderna, men hoppas jag är på G igen..!

Kom hem från stallet för typ en timme sen. Red i ridhuset med tjejerna! Och de gick jättebra :) Boffis va jätteduktig. Lite väl het kanske, men han har taggat ner jämfört med i somras iaf!
Gjorde lite "böj och ställ" övningar i skritt först så han var ordentligt lösgjord, sen samma sak i trav så han var ordentligt uppvärmd. Efter de så tränade vi på övergångar halt-trav-halt och trav-halt-galopp. Känns helt underbart att känna att jag har hela hästen under mig i galoppen. Kan knappt fatta att han går så fint helt plötsligt! Världens härligaste galopp  har han!
Sen tränade vi på sidvärtes rörelser i trav och galopp också, och avslutade med att galoppera som vildingar runt i ridhuset! ^^
Va riktigt skoj att rida idag faktiskt :) Vilket gör att jag är ännu mer taggad inför hoppträningen i morgon! ^^ Ska dessutom va med i en "högre" grupp, ska bli skönt! :D


Sen har jag en fråga: Vet ni nåt bra program man kan redigera filmer i, och hur lägger man upp dom på bloggen? Har filmat mkt de senaste, vore  kul att visa! :)






Kommentarer
Postat av: Danielle och Josefine

http://frysmarkt.blogg.se/2011/november/glom-inte-att-anmala-er.html#comment



Var med och tävla om vem som har den snyggaste och mest omskolade ridtravaren! Vinnaren får ett pris samt top 5 blir länkade, kul och annorlunda tävling! :)

2011-11-30 @ 11:55:37
URL: http://frysmarkt.blogg.se/
Postat av: Danielle och Josefine

Oj förlåt, ta den här länken istället haha!



http://frysmarkt.blogg.se/2011/november/nu-blir-det-tavling.html

2011-11-30 @ 11:56:42
URL: http://frysmarkt.blogg.se/
Postat av: Emma

Härligt med ett sånt pass i ridhuset, alltid lika kul när man känner hur allting bara funkar och man dansar fram. Och alltid extra peppande om man ska på träning dagarna efter! ;)

2011-11-30 @ 13:40:28
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0