Onsdag!

Har haft fullt upp hela eftermiddagen, så idag blir det "sent" bloggande!

Vid 2-tiden kom min kusin, Sara, och hämtade mig. Hon följde med till stallet och longerade Boffe. För er som inte vet har Boffe krånglat mycket det senaste, och har hotat lite med bakbenen när jag longerat. Sara är lite mer high på såntdär så hon skulle känna lite på honom. De va inga problem! Han hotade några gånger, men han vill ju inget illa, så bara hon fortsatte driva på honom så sluta han sen.
Sara trodde snarare att problemet var att jag va osäker, vilket absolut stämmer! Jag tycker det är lite obehagligt när han "genar" på volten, riktar huvudet utåt och viftar med inner-bakbenet. Men nästa gång ska jag helt enkelt bara köra på och "lita mer på mig själv" som sara sa =) Hon sa också att han inte verkade speciellt taggad, han tyckte inte de va kul alls, därför krångla han.

Men Boffe hann i alla fall bli hingst en stund och visade upp sig såå fint! De tyckte han va kul ;D Han är så härlig när han blir sån! ^^ Får värsta arab-halsen, lyfter hela svansen upp i vädret och travar som en gud!

Vi höll inte på så länge, sara skulle mest känna lite på honom =) Och jag blev lite glad, för Boffe fick mycket beröm för att han va så fin! =) Hon tyckte att han hade jättefint steg, riktig "svung" i traven. Och de har han faktiskt, jättefin trav! =) Sara sa att han kommer bli en toppenhäst om vi bara fortsätter att träna, vilket vi absolut ska! =)

Det som är så underbart med Boffe är att han alltid jobbar under sig även om man inte ber honom om de. Man känner/ser verkligen hur han lyfter ryggen!

Inte så fin bild, men här ser ni, han får nästan rak rygg =)


Prinsen =)






Mamma kom till stallet sen också. Hon hjälpte mig att flytta alla krokar och hängare i sadelkammaren, nu är det mycket bättre! Mer plats och mer organiserat =) Hon hjälpte mig att sätta upp mina egentillverkade boxgardiner också ^^



Kommentarer
Postat av: Charlotte (foto och hästsport)

<a href="http://charlottelundstrom.blogg.se/"><img src="http://charlottelundstrom.blogg.se/images/2011/nissetribute_133008818.png" border="0"></a>



Länken ovan.



Jag har inte sett den här bloggen heller :)

2011-02-16 @ 22:01:52
URL: http://charlottelundstrom.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Roligt att det gick bra! :) JA känner igen det där med osäkerheten, men man måste helt enkelt lita på sig själv :) Lycka till!

2011-02-16 @ 23:27:54
URL: http://mikaelaljungberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0