Dag 10

Äntligen hemma igen efter att ha vart i Kungälv och hämtat pysen och sen installerat (haha) honom i nya stallet =) Resan gick bra, va lite krångligt att få in honom i transporten bara... Har aldrig hänt förut. När vi kom fram va lille pysen genomsvett och hade bajsat på sig lite ^^ Så mysigt.

Det verkade som att Boffe och Pysen var glada att se varandra igen iaf =) Och galaxy gnäggade lite på honom också. Får se hur de går i hagen i morgon! =)

Pysens nya skötare kom så klart och hälsade pysen välkommen också. Hon va överlycklig! Pysen kommer nog bli riktigt nöjd nu när han får så mycket uppmärksamhet!

Bildbomb från dagen kommer senare när mor, styvfar, syskon och hund har åkt hem. (puh)

Kommentarer
Postat av: Bonnie

sv: Det är smalare än vanligare bett och ergonomiskt format efter en hästmun. Hästar har ju egentligen ingen plats för bett i munnen så den gamla läran med tjocka bett fungerar inte riktigt. Det går att variera hur man fäster tyglarna för olika skarphetsgrader och det sitter stadigt tack vare kindremmen och "stängerna" nertill. Min travarmärr är väldigt beroende av att bett ligger stilla och därför trorjag att det skulle fungera bra:)

2011-01-15 @ 21:34:25
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0