Team Stardom always and forever

Har vart så mkt de senaste, har varken haft tid eller ork att uppdatera... Hoppas jag kommer igång snart igen.. Men en liten uppdatering kan ni få iaf:





Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har en bloggtävling på bloggen där du kan vinna det supersnygga pannbandet "Rock circle" från Fortis Et Liber. Var gärna med och tävla om detta superfina pannband till din häst! Klicka på länken för att komma direkt till tävlingsinlägget: http://stockholmsjenna.myshowroom.se/bloggtavling-vinn-pannbandet-rock-circle-fran-fortis-et-liber/ . Passa på nu, tävlingen avslutas snart!

2011-10-10 @ 00:20:09
Postat av: Camilla- Två tävlingar i bloggen

Var gärna med i mina tävlingar :)

Benskydd:

http://camillahastskotare.blogg.se/2011/october/vinn-ett-set-benskyd-ifran-schockemohle.html



Trimmer:

http://camillahastskotare.blogg.se/2011/october/tavla-om-minitrimmer-ifran-equalityline.html

2011-11-14 @ 22:30:25
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: sarah- tillridningsryttare

Hejhej!!

Jag har en 6årig travare som jag rider varannan dag och lite till. Hon har inte blivit riden på två år innan jag började rida henne och nu tävlar vi klubbhoppningar. Hon hade aldrig hoppat innan jag hoppade henne. Men, jag undrar om du har något bra tips till mig och min älskade Lutfina Lenson.

Kolla gärna in på bloggen!

2011-11-20 @ 14:49:34
URL: http://sarawhbby.blogg.se/
Postat av: sarah- tillridningsryttare

Sv; vi tävlar på klubbtävlingar och på söndag är våran andra tävling tillsammans. Jag planerar noggrant vad vi ska göra när vi hoppar, jag har alltid en plan ;) Lutfina har inte svårt för galopp alls. Hon fattar gärna galopp innan och efter hinder. Innan jag börja hoppa henne hade hon aldrig i hela sitt liv hoppat ett hinder, och de var för ett halvår sen typ. Jag vill att hon alltid tar ett ''skutt'' när vi hoppar, det är bra träning Jag tycker att vi har kommit en bit, nu kan hon galoppera över tre små hinder och sen hoppa ett större hinder, i galopp. Jag har tränat mycket på galoppen eftersom jag tycker att den är viktig att få in från början.

Hon har fått fina avbrått nu, tränade dressyr igår,och passar nästan aldrig längre! Ägaren berömmer mig för mitt hårda arbete med hennes gångarter och hoppteknik, så jag är jätte nöjd!



Hon är dock inte så stark men vi tränar styrka, har du något bra 'uppbyggnads'tips? =)

2011-11-29 @ 16:15:58
URL: http://sarawhbby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0